• NFR FR230 COMPOUND/MORTAR 20KG

NFR FR230 COMPOUND/MORTAR 20KG


FR230 Intucompound Fire MortarFR230 Intucompound este un mortar pe bază de gips folosit pentru a restabili performanța de rezistență la foc a construcțiilor de pardoseli și pereți în cazul în care au fost sparte cu deschideri pentru penetrarea unor servicii unice sau multiple. FR230 oferă o platformă de lucru sigură pentru sarcini de până la 2,5 kN/m² atunci când este instalată în deplină conformitate cu recomandările noastre.

FR230 este utilizat pentru a opri răspândirea incendiului și a fumului în jurul serviciilor care trec prin pereții și podelele compartimentului, oferind în același timp o capacitate de suportare a sarcinii (consultați instrucțiunile de aplicare). Sistemul oferă, de asemenea, performanțe de etanșare termică, acustică și de aer.

FR230 este potrivit pentru următoarele pătrunderi de serviciu: cabluri simple și grupate, jgheaburi/scări/ coșuri, conducte incombustibile. Potrivit și pentru canale de cablu, țevi combustibile, țevi izolate incombustibile, împreună cu un dispozitiv de închidere Nullifire adecvat (de exemplu FP302 Intustrap sau FP160 Intusleeve).

Poate fi folosit și în jurul clapetelor și canalelor de ventilație (consultați producătorul).

Domeniile tipice de utilizare includ unități de sănătate și de agrement, școli, universități, hoteluri, clădiri comerciale, comerciale și industriale.

Date Tehnice
Avantaje&Beneficii Rezistență la foc de până la 4 ore - Testat conform EN 1366-3 și 4 1,21 m² fără cerințe de cadru Capacitate de încărcare și impact numai după 50 de ore Curge ușor în jurul și în spatele serviciilor Setare rapidă, formulă cu contracție zero Poate fi folosit ca tip turnabil sau cu mistrie Performanta acustica si termica