• NFR FI025 INTUFLEX WRAP 25MM X 200MM X 10M / ROLL

NFR FI025 INTUFLEX WRAP 25MM X 200MM X 10M / ROLL


FI025 Intuflex este un material de îmbunătățire a izolației împotriva incendiilor, realizat în principal din fibră minerală de rocă, cu un strat exterior de folie pentru a oferi o răspândire a flăcării la suprafață de clasa O în jurul unui miez de clasa A1. Folia de acoperire împreună cu banda de finisare din folie de aluminiu lasă un finisaj plăcut din punct de vedere estetic, cu migrare zero a fibrelor.

Utilizare/scop

FI025 este conceput pentru a îmbunătăți gradul de izolare al serviciilor penetrate neizolate (acolo unde este necesar) care au fost sigilate folosind un produs Nullifire. Aplicarea FI025 în jurul majorității serviciilor crește ratingul „I” la cel cerut de linia de compartimente. FI025 a fost testat în jurul țevilor de cupru și oțel cu diametrul de până la 160 mm, tăvi pentru cabluri, scări și coșuri, cabluri individuale și mănunchiuri de cabluri cu diametrul de până la 100 mm.

Date Tehnice
Avantaje&Beneficii Beneficiile produsului Restabilește cerințele de izolație ale compartimentului atunci când se aplică în jurul pătrunderilor de serviciu neizolate. Testat conform EN 1366-3 cu țevi de cupru, țevi de oțel, tăvi de cablu/scări/coșuri, cabluri individuale și mănunchiuri de cabluri. Instalare ușoară și rapidă. Ușoare. Nu declasează cablurile electrice.