• ILL TN118 DSADH ACRIL PE FOAM TAPE

ILL TN118 DSADH ACRIL PE FOAM TAPE


Descriere

TN118 Bandă PE dublu adezivă

illbruck TN118 Banda PE dublu adeziva este destinata aplicatiilor interioare, unde serveste ca agent de fixare pentru obiecte cu greutate redusa sau in combinatie cu un adeziv pentru sarcini mai mari. Se folosește în principal pentru lipirea plintelor și șipcilor, elementelor decorative, plăcilor de placare interioară.

Aplicație

illbruck TN118 Banda PE dublu adeziva este destinata aplicatiilor interioare, unde serveste ca agent de fixare pentru obiecte cu greutate redusa sau in combinatie cu un adeziv pentru sarcini mai mari. Se folosește în principal pentru lipirea plintelor și șipcilor, elementelor decorative, plăcilor de placare interioară. O conexiune lipită formează o așa-numită conexiune fără demontare. Recomandăm cu tărie ca îmbinarea formată din TN118 să fie completată cu un etanșant adeziv adecvat în cazul fluctuațiilor de temperatură și umiditate din încăpere.


Date Tehnice
Avantaje&Beneficii buna aderenta a benzii la substraturi neporoase fixarea imediată a articulației aplicare rapida, usoara si estetica