• ILL SP050 MULTI ADHESIVE PRO 20X600ML

ILL SP050 MULTI ADHESIVE PRO 20X600ML


Fix & Seal Universal

SP050 este un etanșant și adeziv multifuncțional bazat pe formula avansată de polimer SP de la Tremco Illbruck.

Utilizare/scop
Pentru utilizare interioară și exterioară SP050 este un adeziv de înaltă rezistență care oferă o aderență flexibilă într-o mare varietate de aplicații industriale și de construcții. Utilizările tipice includ lipirea plintelor, semnalizării, șipcilor, șipcilor, pragurilor de uși, panourilor acustice (și materialelor similare din tablă) etc.
Poate fi aplicat pe suporturi umede. Pentru o aderență optimă, suprafețele trebuie să fie curate, uscate, solide și fără contaminare. Efectuați întotdeauna un test pentru a confirma compatibilitatea înainte de utilizare. Aspru suprafețele neporoase. Pe materiale precum sticla, aluminiu, ceramica, lemn lacuit, epoxidic si poliester nu este necesara amorsa. Pentru alte materiale, vă rugăm să contactați serviciile tehnice tremco illbruck.

Fișa cu date de securitate trebuie citită și înțeleasă înainte de utilizare.
Date Tehnice
Avantaje&Beneficii Utilizare/scop Pentru utilizare interioară și exterioară SP050 este un adeziv de înaltă rezistență care oferă o aderență flexibilă într-o mare varietate de aplicații industriale și de construcții. Utilizările tipice includ lipirea plintelor, semnalizării, șipcilor, șipcilor, pragurilor de uși, panourilor acustice (și materialelor similare din tablă) etc. Poate fi aplicat pe suporturi umede. Pentru o aderență optimă, suprafețele trebuie să fie curate, uscate, solide și fără contaminare. Efectuați întotdeauna un test pentru a confirma compatibilitatea înainte de utilizare. Aspru suprafețele neporoase. Pe materiale precum sticla, aluminiu, ceramica, lemn lacuit, epoxidic si poliester nu este necesara amorsa. Pentru alte materiale, vă rugăm să contactați serviciile tehnice tremco illbruck. Fișa cu date de securitate trebuie citită și înțeleasă înainte de utilizare.