• ILL SP350 ELAST ADH 310ML WHITE

ILL SP350 ELAST ADH 310ML WHITE


SP350 este un adeziv elastic monocomponent, care nu se lasă, pe bază de polimeri hibrizi.

Utilizare/scop

SP350 este ideal pentru o gamă largă de aplicații interioare și exterioare și poate fi aplicat pe substraturi umede. Aplicațiile includ: Fixarea nozurilor și extrudarilor din aluminiu și PVC-u pe scări din beton și lemn. Elemente de prindere pentru covoare la majoritatea podelelor subterane, fără a folosi cleme sau cuie. Majoritatea tipurilor de placare a peretelui, pereți direct, suprafețe interne de perete sau șipci din lemn.

Poate fi aplicat pe suporturi umede. Pentru o aderență optimă, suprafețele trebuie să fie curate, uscate, solide și fără contaminare. Efectuați întotdeauna un test pentru a confirma compatibilitatea înainte de utilizare. Aspru suprafețele neporoase. Pe materiale precum sticla, aluminiu, ceramica, lemn lacuit, epoxidic si poliester nu este necesara amorsa. Pentru alte materiale, vă rugăm să contactați serviciile tehnice tremco illbruck.


Fișa cu date de securitate trebuie citită și înțeleasă înainte de utilizare.

Date Tehnice
Avantaje&Beneficii Beneficiile produsului Captură inițială ridicată și dezvoltare rapidă a legăturii finale Formularea nu conține solvenți, are miros foarte scăzut și neutră din punct de vedere chimic Prinderea instantanee poate minimiza nevoia de prindere suplimentară sau alte suporturi mecanice Rezistență bună la lumină, intemperii și îmbătrânire - potrivit pentru aplicații interne și externe