• ILL ME508 COMPO FOIL TWINAKTIV VV

ILL ME508 COMPO FOIL TWINAKTIV VV


ME508 TwinAktiv VV

Material

Folie compozită autoadezivă, cu variație de umiditate, cu lână moale pentru o instalare și mai ușoară și autoadeziv special rezistent la intemperii.

Illbruck ME508 TwinAktiv VV cu auto-adeziv practic face etanșarea rostului de prindere a ferestrei rapidă și ușoară pe aproape orice suprafață. Poate fi tencuit pe toată suprafața, poate fi utilizat în interior și în exterior și îndeplinește recomandările asociației de calitate RAL FDKS. Fiind singura folie cu țesătură de pe piață, versiunea flex a acesteia poate absorbi mișcări de peste 30%. Odată lipită, folia rezistă la toate condițiile meteorologice, de ex. ploaie continuă. Lipirea poate rezista chiar și unei scurte expuneri la apă.

Date Tehnice
Avantaje&Beneficii Etanșare fiabilă a ferestrelor și ancorelor de fixare prin lână flexibilă. • Lipire puternică - fără excepție rezistentă la intemperii după montaj. • Prelucrare sigură cu adeziv de înaltă performanță pe toată suprafața și folie de acoperire divizată pentru toate suprafețele. • Absorbție de mișcare brevetată de peste 30% (versiunea flex) • Selecție simplă a materialului datorită valorii sd variabile, pot fi utilizate în interior și în exterior