Politica de confidentialitate

Confidentialitate 

Ortosil SRL va garanteaza confidentialitatea datelor personale introduse la crearea unui cont de utilizator pe acest site. Aceste informatii nu vor fi divulgate unei terte parti (cu exceptia acordului scris din partea dvs. si conditiilor prevazute de lege) si vor fi folosite doar in urmatoarele scopuri: procesarea comenzilor, raspunsul la intrebarile dvs., abonarea la newsletter via email, livrarea comenzilor si a materialelor promotionale.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, modificata si completata ulterior, ortosil.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Scopul colectarii datelor este: informarea utilizatorilor / clientilor privind situatia comenzilor lansate pe ortosil.ro, evaluarea produselor si serviciilor oferite, pentru reclama, marketing si publicitate, statistica.

Din acest motiv, ortosil.ro poate informa utilizatorii privind ofertele curente, poate trimite diverse mesaje promotionale, alte mesaje decat cele SPAM. Orice utilizator de pe platforma ortosil.ro poate opta pentru stergerea tuturor informatiilor oferite din baza noastra de date, sub forma unei cereri trimise la adresa Strada Moga nr. 16, Fundeni-Dobroesti, Ilfov.

ortosil.ro va asigura ca nu va transfera datele furnizate de dvs., date cu caracter personal nici unei companii terte, fara acceptul dvs. in scris, cu exceptia institutilor de stat: Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate in scris.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor cu exceptia situatiilor prevazute de lege. Pentru exercitarea acestor drepturi, ne puteti adresa o cerere scrisa, datata si semnata la adresa: Ortosil SRL, Strada Moga nr. 16, Fundeni-Dobroesti, Ilfov.