Termeni si Conditii

Despre ortosil.ro 

 

Ortosil este marca a firmei Ortosil SRL.

Datele de contact ale firmei le regasiti in sectiunea CONTACT.

 

Termeni si conditii generale

Folosirea (vizualizarea sau comandarea produselor) acestui site implica acceptarea acestor Termeni si Conditii precum si a paginilor din site Cum cumpar? si Garantia produselor 

 

Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.

Ortosil SRL isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila. 

Accesand pagina Termeni si Conditii puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.

 

Prin lansarea de comenzi ferme in scris pe web site-ul ortosil.ro, cumparatorul isi exprima acordul de a primi informatii despre produse, livrare, stadiul comenzii.

Daca cumparatorul nu doreste pastrarea datelor dupa generarea comenzii, acest fapt trebuie mentionat in scris in termen de 48h de la lansarea comenzii sau a oricarei cereri pe web site-ul ortosil.ro.

Cumparatorul are dreptul a fi informat cu privire la continutul datelor sale si a modului in care acestea se prelucreaza.

 

 

Raspundere 

www.ortosil.ro nu poate fi facut raspunzator in nici un fel, pentru nici o dauna, de orice natura ar fi aceasta, provocata utilizatorilor sai de folosirea informatiilor furnizate sau de functionarea site-ului.

Nu ne asumam nici o responsabilitate si nu putem fi facuti vinovati de nici un prejudiciu rezultat in urma accesarii informatiilor prezentate in acest site sau in urma folosirii in mod necorespunzator a produselor achizitionate prin intermediul acestui site. Informatiile cuprinse in produsele noastre nu trebuie luate ca fiind o garantie a succesului.

Continutul site-ului(texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) a fost alcatuit in stransa colaborare cu furnizorii produselor prezentate. Din acest motiv, firma Ortosil SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul nostru, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre furnizorii fiecarei marci. De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site cu titlul de exemplu, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini in orice mod(culoare, accesorii, aspect, etc).

 

Ortosil.ro nu garanteaza ca acest site, serverele sale sau e-mail-urile trimise in numele ortosil.ro sunt lipsite de virusi sau alte componente daunatoare.

 

Dispute si Conflicte 

Orice tentativa de acces neautorizat la site si orice încercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut între companie si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti. 

 

Confidentialitate 

Ortosil SRL va garanteaza confidentialitatea datelor personale introduse la crearea unui cont de utilizator pe acest site. Aceste informatii nu vor fi divulgate unei terte parti (cu exceptia acordului scris din partea dvs. si conditiilor prevazute de lege) si vor fi folosite doar in urmatoarele scopuri: procesarea comenzilor, raspunsul la intrebarile dvs., abonarea la newsletter via email, livrarea comenzilor si a materialelor promotionale.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, modificata si completata ulterior, ortosil.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Scopul colectarii datelor este: informarea utilizatorilor / clientilor privind situatia comenzilor lansate pe ortosil.ro, evaluarea produselor si serviciilor oferite, pentru reclama, marketing si publicitate, statistica.

Din acest motiv, ortosil.ro poate informa utilizatorii privind ofertele curente, poate trimite diverse mesaje promotionale, alte mesaje decat cele SPAM. Orice utilizator de pe platforma ortosil.ro poate opta pentru stergerea tuturor informatiilor oferite din baza noastra de date, sub forma unei cereri trimise la adresa Strada Moga nr 16, Fundeni-Dobroesti, Ilfov.

Ortosil.ro va asigura ca nu va transfera datele furnizate de dvs., date cu caracter personal nici unei companii terte, fara acceptul dvs. in scris, cu exceptia institutilor de stat: Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate in scris.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor cu exceptia situatiilor prevazute de lege. Pentru exercitarea acestor drepturi, ne puteti adresa o cerere scrisa, datata si semnata la adresa: Ortosil SRL, Strada Moga nr 16, Fundeni-Dobroesti, Ilfov.

 

Drepturi de autor

Intregul continut al site-ului ortosil.ro: imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica Web, scripturi, programe, logo-uri, baze de date - este proprietatea SC Ortosil SRL si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei SC Ortosil SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. 

 

Dumneavoastra, ca utilizator sunteti pe deplin acord cu cele de mai sus. 

 

Pentru sugestii, va rog nu ezitati sa ne trimiteti un e-mail pe office@ortosil.ro 

-------------------------------------

Legislatie privind comertul electronic


Legea comertului electronic - in vigoare ( legea 365/2002 cu modificarile aduse prin Lege 121/2006) 

Legea nr. 193/2000 privind clauzele abuzive din contracte;

OUG nr. 111/2011 privind comunicațiile electronice;

Legea nr. 449/2003 privind vânzarea produselor și garanțiile asociate acestora.

Ordonanţa de urgenţa nr. 34/2014

Ordonanta privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta - in vigoare ( OG 130/2000 cu modificarile aduse prin legea 51/2003 si legea 373/2007) 

Ordonanta nr. 85 din 19 august 2004 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta privind serviciile financiare (Versiunea actualizata prin modificarile aduse de Legea 399/2004 si Legea 363/2007) 

Legea 121/2006 pentru modificarea si completarea Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic 

Legea 365/2002 privind comertul electronic 

Hotarirea Guvernului nr. 1308 din 11/20/2002 privind aprobarea Normelor metodologice pentru aplicarea Legii 365/2002 privind comertul electronic 

Ordonanta Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta 

Legea 51/2003 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta 

Legea nr.193/2000 privind clauzele abuzive din contractele încheiate între comercianti si consumatori

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor - ANPC 

Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal - Legea nr. 677/2001 , Directiva 95/46/EC - Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal